Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Sisteme de stingere si centrale detectie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Sisteme de stingere si centrale detectie

O solutie pentru asigurarea protectiei impotriva incendiilor o reprezinta Sistemele de stingere cu apa utilizate in spatii comerciale, depozite, spatii de productie.

Automatele de Control si Semnalizare (ACS) sunt utilizate pentru controlul si comanda instalatiilor cu sprinklere. In functie de spatiul protejat sunt de tip apa-aer sau apa-apa.

Aparatele de Control si Semnalizare apa-aer se utilizeaza pentru retelele de sprinklere montate in spatii cu temperaturi mai mici de 4 C. Cele apa-apa se utilizeaza in spatiile in care se asigura o temperatura de peste 5 C, spargerea elementului fuzibil dintr-un sprinkler determinand pornirea pompelor si declansarea alarmei sonore.

Se impune montarea unor sisteme de stingere cu apa in cladirile cu suprafete mari, care protejeaza atat marfurile si persoanele, cat si cladirea in sine.
Sprinklerele pot fi din bronz, cromate sau vopsite albe. Racordarea acestora se face la ".

Temperatura de declansare poate fi la 68 sau la 72 . Dupa modul de raspandire a apei pot fi cu cap in sus sau cap in jos. Din considerente estetice se poate utiliza rozeta decorativa pentru montare pe tavan fals.

STATII DE POMPARE

Staţiile de pompare preiau apa din rezerva de apa a imobilului si o pompeaza la unul sau mai multe din circuitele: retea de apa menajera, retea de sprinklere, retea de adancime, retea hidranti interiori sau retea hidranti exteriori.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura